Edith Pieterson Hypnotherapeut en coach

 
Wie ben ik

Ik ben Edith Pieterson en woon met mijn 2 dochters in Hulst, Zeeuws Vlaanderen. Vanaf het eerste moment dat ik in aanraking kwam met hypnose wist ik dat dit echt iets is waar ik mezelf en de wereld mee zou kunnen helpen. Ik ben een wereldverbeteraar in hart en nieren en ik ben altijd op zoek naar manieren en technieken hoe ik dit kan doen. Als hypnotherapeut kan ik heel erg veel mensen helpen om het geluk in zichzelf te vinden en dit uit te stralen. In mijn leven heb ik al heel veel meegemaakt, daardoor ben ik in staat om mensen erg goed te helpen, het is de ervaring die ik zelf heb en daardoor het begrip naar andere mensen. Ik heb geleerd hoe je weer kan opstaan en dit wil ik doorgeven.
Het is mijn droom om als Hypnotherapeut mensen te inspireren om het beste in zichzelf naar boven te halen, zodat ze positiever, vrolijker en gelukkiger in het leven staan. Door deze positiviteit wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam aangesproken, waardoor mensen zich gelukkiger en gezonder gaan voelen.
Positiviteit straal je uit. Door mensen te helpen om positiever in het leven te staan, gaan ze deze positiviteit ook weer uitstralen naar hun omgeving. Deze mensen laten dan andere mensen ook weer positiever in het leven staan en dit vormt dan een opwaartse spiraal. Hierdoor zou ik dus de wereld een beetje positiever, gelukkiger en gezonder kunnen maken.

Brouwersplein 22

4561 CB  Hulst

0031 6 5171 4769

edithpieterson@gmail.com

Skype: edith.pieterson

K.v.K. 66906539

BTW Nr.: 189962872B03

ING: NL74INGB0004510740

BIC: INGBNL2A

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google+ Social Icon

© 2016 by Edith Pieterson. Proudly created with Wix.com

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now